search icon

Любопитно

Коя беше най-стилната дама на наградите "Златен глобус"? (част 2)

Вчера ви представихме първата част от класацията ни за най-стилна дама по време на филмовите награди...

Вчера ви представихме първата част от класацията ни за най-стилна дама по време на филмовите награди "Златен глобус". Както много от нашите читатели забелязаха, тази година стилистите на знаменитостите се бяха постарали сериозно и по-голямата част от звездите изглеждаха забележително.

Все пак ваши фаворити от класацията ни досега са Оливия Уайлд, Дженифър Анистън и Кристина Агилера.

Днес на вашето внимание предлагаме стайлинговите решения на друга група дами, които обраха овациите на червения килим.

Сандра Бълок с рокля на Ботега Венета и Лиона Луис се бяха спряли на атрактивен „теменужен" цвят, с което безспорно привлякоха погледите към себе си. Фърги, облечена от Ели Сааб, също беше заложила на лилавото, но в пастелните му нюанси.

Камерън Диас се открояваше в елегантна червена рокля, а светлите очи на красивата французойка Марион Котияр бяха в тон с изумруденото творение на Кристиан Диор. 

Не по-малко впечатляваща е пищната бяла рокля на Марчеса, която чаровната Кейт Хъдсън със завидно самочувствие носеше на тържественото събитие. В снежно бяло сияеше и Кристен Бел, облечена в Жасмин де Мило

С рокли в неутрална гама се появиха Джейми Пресли, Дженифър Гарнър и Хайди Клум, придружена от съпруга си Сийл. Бляскавите им тоалети, обшити с пайети и камъни, придаваха перлено сияние на звездите.

Още звезден блясък може да видите в галерията ни „Златен глобус" 2010 !!!

Сандра Бълок

Лиона Луис

Фърги

Камерън Диас

Марион Котияр

Кейт Хъдсън

Кристен Бел

Джейми Пресли

Дженифър Гарнър

Хайди Клум

Снимки: Getty Images/ Guliver