search icon

Любопитно

Мераклии за Big Brother 5 фалшифицират брачен договор

Млада двойка от Велико Търново фалшифицирала свидетелство за брак, за да се яви на кастинг за новия сезон на...

Млада двойка от Велико Търново фалшифицирала свидетелство за брак, за да се яви на кастинг за новия сезон на риалитито Big Brother. Бургазлии пък вдигнали сватба в деня на първото прослушване. За да впечатлят журито още повече, младоженците довели на кастинга сватбарите и оркестъра.

Не всички кандидати за слава обаче били в толкова добро настроение. Някои от желаещите да участват почти стигнали до ръба на нервна криза. Една от дамите се разплакала, след като й бил зададен въпрос, свързан със съпруга й. Oтговорът й бил толкова сърцераздирателен, че просълзил един от членовете на комисията, съобщава bliasak.bg.

Над 400 семейства били допуснати до кастинга на Big Brother Family в Бургас. 80 процента от желаещите да влязат в Къщата били млади семейства и двойки на възраст между 18 и 35 години. Най-възрастните мераклии в морския град пък били между 45 и 50-годишни. По-разкрепостените заявили, че биха правили секс в Къщата. „За нас няма значение дали ще ни се наложи да правим секс под масата или над нея, важното е да има шоу", казал един от бургазлиите.

Междувременно скаутите на Big Brother Family, които търсиха интересни семейства в регионите около Бургас, попаднали на свещеник с четири деца, запален по сърфа, местни богаташи с яхти и две хомосексуални двойки, сключили брак в Холандия.