search icon

Любопитно

Под скалпела на Азис

18 часа при минусови температури продължиха снимките на новото видео на Краля на попфолка Азис. Режисьор на...

18 часа при минусови температури продължиха снимките на новото видео на Краля на попфолка Азис. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов-Люси, който съвсем реалистично успява да пресъздаде декорите на операционна. „Като че ли бях попаднал във филм на ужасите, всичко беше толкова истинско, че като видях хирургическите инструменти и колегите актьори по престилки, ми прилоша", издава самият изпълнител.

А трупът на операционната маса допълнително подсилва тежката атмосфера и образа на смъртта. „Само студът, от който трупът потреперваше по време на снимките, напомняше, че става дума за жив човек. Няма по-страшно нещо да гледаш свой близък на маса само по една препаска отпред. Предварително се извинявам на родителите на Жорко и на зрителите за ужасната сцена", разказва Азис.

За всички „бивши" хора, които някога са били част от живота ни, пее Азис в новата си песен. Автор на текста е юристът Добри Банев. Ново начало и нов живот символизира смъртта в лентата, която в същото време показва, че човек първо трябва да умре за една връзка (приятелска или романтична), за да се роди за нова.

Трябва да убие емоциите и спомените си, за да отсъпи място на новите преживявания и чувства. В контраст на потискащата обстановка в операционната сред декорите в лентата се разхождат 40 красиви моделки от агенция FH1, облечени като медицински сестри. Освен че за първи път се снима сред толкова много жени, Азис е впечатлен и от дисциплината у младите дами, които съвсем безропотно изтърпяват студа по време на снимките.

За всички костюми на певеца във видеото са отговорни Зорница и Алек от „Z Design", които реализират всяка една идея на певеца и изпълняват дизайнерски различните му визии. 

Според думите на звездата стайлингът на клипа в чужбина би струвал милиони и ако талантливите дизайнери творят навън, със сигурност биха били провъзгласени за новите Dolce&Gabbana.

източник: