search icon

Звездите

Преслава изкара 50 бона за една нощ!

Хайките на НАП вгорчиха новогодишната "баница" на фолкзвездите, свикнали да "лапат" тлъсти пачки...

Хайките на НАП вгорчиха новогодишната "баница" на фолкзвездите, свикнали да "лапат" тлъсти пачки по време на новогодишните празници.

Заради данъчните много от тях засекретиха участията и хонорарите си по-здраво от рецептата на "Кока-кола". И все пак "ШОУ" се добра до умопомрачителните цифри, които чалгаджиите изкараха в празничната нощ, пише "БЛИЦ".

Само на 31 декември Преслава е имала три участия за по 12 бона всяко, одумват я със завист нейни колежки. "Като сложиш и бакшишите на подпийналите баровци, пиши ги общо 50 бона", калкулират запознати.

Клюкари издават, че Теодора също е вдигнала сериозно мизата си за празниците и искала по 10 хиляди за участие. Емануела пяла "Отзад мини" на гъзарите в Сандански срещу 8 бона, а Вероника "само" срещу 3-4 хилядарки.

По-големите тарикати в гилдията пък се изхитриха и заминаха на участия в чужбина, далеч от душманите-данъчни. Милко Калайджиев пя на и за всички "пиленца" на остров Крит. На Стефановден Анелия отлетя за Ларнака, Кипър. Джордан, Валентина Кристи, Ерик и Славена изкараха някое евро в Брюксел. Бони и Гергана пък кършиха глас и снага в Авджилар, най-българския квартал в Истанбул.