search icon

Съдби

Антония Петрова: Като Мис България разбих доста клишета

Актуалната Мис България Антония Петрова заяви в сутрешния блок на bTV, че като носителка на престижната...

Актуалната Мис България Антония Петрова заяви в сутрешния блок на bTV, че като носителка на престижната титла е разбила "доста клишета". Как ли?

"Ами като показах гаджето си. Повечето миски крият половинките си, но не и аз. Той не е много богат, но си живеем добре", похвали се блондинката, пише .

Освен че разказа за любимия си, Антония Петрова се впусна и в сложен геополитически анализ на конкурса "Мис Свят". Тя разкри причините, които са й попречили да се класира поне в десетката.

Мис България 2009 обясни, че не е заради пластичните й операции, тъй като далеч не била единствената красавица, легнала под ножа. "Само аз бях с естествена коса и с естествени мигли и нокти", заяви тя.

Антония Петрова определи световния конкурс като машина за печелене на пари и отсече, че страната ни не се е класирала на челно място, тъй като с нищо не впечатлява останалите държави.

"Мис Свят" е английска частна фирма и гледа само своя интерес. Затова конкурса спечели представителката на Гибралтар, който е английска колония", обясни огорчена блондинката.

Свързани новини