search icon

Top stories

Жоро Главата: Скандалът с Владо е заради Николета

Младият бизнесмен Георги Славов, известен повече като Жоро Главата, заяви, че конфликтът между него и...

Младият бизнесмен Георги Славов, известен повече като Жоро Главата, заяви, че конфликтът между него и милионерския син Владо Арабаджиев може би е заради плеймейтката Николета Лозанова.

"Конфликтът ни сигурно е заради Николета, тъй като той много я харесва. Веднъж й беше говорил някакви глупости в Пловдив, беше я дърпал. Покрай това за първи път се скарахме лятото в Слънчев бряг, в Мултиплейс, тъй като аз му казах каквото имаше да му казвам. Той пак подскачаше, но там не си е у тях. Снощи Владо си отмъсти", разкри своята версия за конфликта пред сайта podtepeto Жоро Главата.

Припомняме ви, че двамата богати наследници се спречкаха в популярно пловдивско заведение. Очевидци разказаха пред медиите, че в нощта на 9-и срещу 10-и януари Жоро Главата и Владо Арабаджиев се скарали заради сепаре. Славов пристигнал в клуба заедно с приятелката си и група бодигардове и се настанил в сепарето, предварително запазено за Арабаджиев.

Когато Владо пристигнал, персоналът на заведението помолил Жоро и компанията му да се преместят. Тогава Славов побеснял и се стигнало до остри реплики между двамата богати наследници. Наложило се охраната на клуба да изведе компаниите навън, за да не се стигне до бой вътре. По думите на Георги Славов Владо Арабаджиев е започнал конфликта, докато приятел на пилота твърди точно обратното.

Свързани новини