search icon

Любопитно

Бременната Хриси потвърди раздялата си с Благо Георгиев

Един от секссимволите на родния футбол Благой Георгиев изуми всички, след като колегите от svetsko.com откриха,...

Един от секссимволите на родния футбол Благой Георгиев изуми всички, след като колегите от svetsko.com откриха, че плейбоят, който в момента чака дете, има афера с попфолк певицата Лияна, съобщи . Според близки до двойката заварката между тях станала по инициатива на певицата, която искала Благо за свой клип.

„Няма какво да коментирам. Питайте Благой. Той най-добре знае какво се е случило", коментира бременната му приятелка Христина за hiclub.bg. Това беше първият и засега единствен коментар на Хриси, след като избухна тази новина. С което тя потвърди слуховете, че двамата са разделени.

Христина звучи унила и силно разочарована. Съвсем скоро в "Шоуто на Иван и Андрей" Благой призна, че очаква дъщеричка. Уви, нещата в семейството му обаче не са розови, въпреки предстоящото радостно събитие.

В момента Благо е на лагер в Анталия, отказва да си вдигне телефона за коментар и се очаква да се върне в края на месеца. Дали пък и Христина няма да последва съдбата на адреналинката Яна, която отглежда сама сина си? Предстои да видим.

снимка: PRoFile.bg

Свързани новини