search icon

Любопитно

Дизайнер представи скандална фотосесия с участието на Златка и Стоян

Провокативната си фотосесия наречена FOREVER YOUNG... за новата си колекция представи миналата вечер младия...

Провокативната си фотосесия наречена FOREVER YOUNG... за новата си колекция представи миналата вечер младия дизайнер Николай Сяров и студиото му Alter Design. Моделите са създадени и със специалното участие на модела Даниела Арнаут.

В столичния микс клуб ID Club за първи път бяха показани кадрите на фотографа Николай Иванов, които бяха причина за конфликт с църковен служител. Той направи опит да закрие снимачния процес, заради това че се провеждаше на... Централните софийски гробища

За главни модели в проекта бяха избрани една от най-обсъжданите жени в шоубизнеса ни - "Мис Плеймейт 2009" Златка Димитрова и най-изявения талант от "Мюзик Айдъл 2" - Стоян Петров. В ролята на модел влезна и домакинът на събитието Николай Сяров.

Основните действащи лица от мистичната сесия бяха сред присъстващите на промоцията на FOREVER YOUNG... С актуалния си поп хит "Да продължим" поздрави гостите Стоян Петров. Към изпълнението му се включи и плеймейтката Златка, която танцуваше емоционално и секси. На сцената пя и Стефан Илчев, известен още като имитатора на Лили Иванова.

Моделите от FOREVER YOUNG... ще бъдат показани и в SV Fashion Studio, където могат да бъдат закупени на специални цени.