search icon

Любопитно

Тайните за перфектен външен вид на Бианка Панова

Бианка Панова разкри някои от тайните си, благодарение на които стана "Кралица на бала" заедно с...

Бианка Панова разкри някои от тайните си, благодарение на които стана "Кралица на бала" заедно с партньора си Светльо Василев във втория сезон от хитовото риалити "Дансинг старс 2".

Оказа се, че миловидната гимнастичка дължи перфектния си външен вид не само на природни дадености и ген, но и на опитните ръце на своя съпруг, който е лекар.

"На тези години продължавам да изглеждам толкова добре, защото живея с лекар", хвали се Бианка. Всички микротравми, които примата е получавала и които принципно водят до по-сериозни заболявания и увреждания на двигателния апарат при всеки един човек, независимо от професията му, са успешно туширани и отложени във времето.

Панова се радва на отлична форма най-вече благодарение на невероятната система - миопунктура - за лечение на хронична болка, която съпругът й успешно й прилага от години. Това е един от най-ефикасните методи за премахване на нередности, обхващащи опорно-двигателния апарат. Може би затова усмивката на Бианка Панова много рядко слиза от лицето й...

Освен с невероятните грижи на мъжа си Бианка Панова може да се похвали и с друго - гимнастичката е луда по древната митология, която според нейни близки й е помогнала много да спечели оспорваното танцово състезание. Става дума за тайнствена жизнена енергия, наречена Кундалини, известна още и като Чи Ци, благодарение на която "златното ни момиче" се изпълвало с такава сила и енергия, че можела да победи навсякъде.

Разбрахме, че съпругът на звездата Чавдар Нинов е бил на посещение при известен с чудесата си индуистки учител, живеещ на остров Бали, заедно с Бианка и други българи. Там изучили методиката на гуруто Тура за най-лесния начин да се самобалансираш и да отклоняваш успешно агресията, насочена срещу теб. Нашенците станали свидетели на това как можеш да въздействаш на другите само със силата на мисълта си. Бианка овладяла тази могъща енергия и всеки път, щом заговорела за Кундалини, очите й заблестявали.

Иначе "Кралицата на бала" тренирала всеки ден от 7 сутринта до 10 вечерта, докато била активна състезателка, за да може да постигне толкова висок връх, какъвто е определението "златното момиче" на България. Единственият й свободен ден бил 1 януари. Днес Бианка ходи от време на време на фитнес, играе голф за удоволствие, обожава да разхожда кученцето си, но най-вече отделя време и внимание на малкия си син Ричард, който е вече на 12 години.

След финалната вечер в "Дансинг старс 2" малкият дори останал буден до 1.30 ч. през нощта, за да изчака майка си, да й се метне на врата и да я разцелува заради това, че е успяла да стане "Кралица на бала". Гимнастичката с охота споделя, че мрази токчетата и ситуацията трябва да е суперекстремна, за да си обуе висок ток, нищо че в шоуто й се налагаше всяка вечер да е качена на такъв.

източник: БЛИЦ