search icon

Любопитно

Коя е жената до DJ Дамян?

Организирана папарашка акция на podtepeto.com излови новата любов на шоумена DJ Дамян. Tаен агент, въоръжен с...

Организирана папарашка акция на podtepeto.com излови новата любов на шоумена DJ Дамян. Tаен агент, въоръжен с дискретен фотоапарат, се направи на редови клиент в ресторант "Лаво" в Пловдив, зад спирката преди тунела откъм Капана.

Заведението е собственост на Дамян Савов и съдружника му Жоро. Само преди около седмица наше зорко око успя да мерне заживелия в Пловдив мачо с очарователна блондинка на "Отец Паисий", но мадамата остана извън кадър. Тогава се разбра и че мацето се казва Ваня. 

Двойката бе засечена на едно от сепаретата в стилния ресторант навръх Коледа. Дамян пиеше скоч в любимата си метална чаша, а прелестната Ваня бе заложила на ирландско уиски с минерална вода. Влюбените деляха маса с ортака на Дамян - Жоро.

Тримата си бяха поръчали някои от деликатесите в заведението. Ваня блестеше в дизайнерски тоалет, убийствено деколте и страхотна прическа. Разговорът им стигна до ухото на тайния агент. Ваня разказваше на Жоро за семейното парти у родителите на Дамян в Смолян, от което се разбра, че връзката между двамата е повече от сериозна.

Според клюката голямата фамилия на шоумена обожава хубавата Ваня и я смята за следваща снаха. Запознати добавят, че блондинката има собствен бизнес в Пловдив и е абсолютно независима от мъжа на сърцето си.