search icon

Любопитно

Уитни Хюстън се върна към дрогата?

От известно време приятелите на гласовитата изпълнителка Уитни Хюстън били страшно притеснени за нея, тъй...

От известно време приятелите на гласовитата изпълнителка Уитни Хюстън били страшно притеснени за нея, тъй като подозирали, че тя отново се дрогира, пише "Блясък".  

Според публикация в американски таблоид напоследък певицата се държала доста неадекватно, което веднага породило съмнението, че тя отново се е върнала към наркотиците.  „Всички са много притеснени за нея", разказал близък до Уитни Хюстън. „Настроенията й постоянно се менят и ако днес е изнервена, то утре започва да се държи като абсолютна параноичка. Понякога изобщо не е на себе си и сякаш блуждае. Такова поведение тя имаше, когато живееше с Боби Браун и се друсаше с кокаин." 

„Въпреки че твърди, че вече не ползва наркотици, Уитни Хюстън продължава да пие алкохол. А за нея пиенето и дрогата винаги са вървели ръка за ръка", разкрил съмненията си приятелят на певицата. „Тя работеше толкова много и упорито, за да се завърне на върха. Ще бъде голяма трагедия, ако всичко, което постигна до момента се разбие, заради това, че тя не може да се откаже от пороците си - алкохола и дрогата."