search icon

Любопитно

Николета яхна… черен кон

Бившето гадже на вратаря Николай Михайлов Николета Лозанова получи неочакван подарък за Коледа... черен...

Бившето гадже на вратаря Николай Михайлов Николета Лозанова получи неочакван подарък за Коледа... черен кон! Освен всичко друго, Мис Плеймейт 2006 яхна черния ат и за страхотна фотосесия, заснета от Петър Тодорински. В традиционната си рубрика в пловдивския сайт podtepeto.com Николета разкрива подробности за новия си лъскав жребец...

"Ставам ездачка. Вчера ми подариха расов черен жребец за Коледа. Нямаше панделки, нямаше лиготии. Връчиха ми юздите и се метнах на седлото. Кончето буквално се разтопи като усети как бедрата ми се впиват в гърба му (няма жива твар, която да не промени агрегатното си състояние, като я възседна).

Погалих четириногия красавец, казах му колко е могъщ и че мога да го укротя, ако се противи, при това с лекота. И се понесохме. Беше невероятно. Като естествена симбиоза в природата. Като някакъв вид любов, която не бях усещала до този миг. Красавецът е кръстен на мен, казва се Ник. Подари ми го най-добрата ми приятелка Ива Иванова. Беше загрижена, да не залитна към ездата и да тръгна да се занимавам професионално с това.



Тъй като знае, че ако се захвана, ще стана №1, но ще бъда дотолкова отдадена в начинанието, че ще зарежа всичко останало. А аз й обещах, че ще яздя Ник само за негово и свое удоволствие."

Свързани новини