search icon

Любопитно

Дейвид Бекъм получи куче за Коледа от съпругата си

Виктория Бекъм купила булдог на съпруга си Дейвид за Коледа. Бившата певица от "Спайс гърлс" похарчила...

Виктория Бекъм купила булдог на съпруга си Дейвид за Коледа. Бившата певица от "Спайс гърлс" похарчила 2000 паунда за домашния любимец и го подарила на футболната звезда на семейното тържество в дома им в Хертфортшир.

Кучето, което все още няма име, скоро ще бъде отведено в Лос Анджелис и ще живее със звездното семейство и с тримата им сина Бруклин, Ромео и Круз.

"Дейвид много хареса булдога. Виктория каза, че го е избрала, защото символизира духа на Дейвид на футболното игрище. Кучето ще бъде отведено в Лос Анджелис, за да могат момчетата да се грижат за него, докато баща им отсъства", разкри близък до двойката източник пред британския таблоид "Сън", цитирано от БГНЕС.

Това е третото куче, с което се сдобива семейство Бекъм. Девйд вече има два Ротвайлера на име Снупи и Пъф, кръстени на рап звездите Снуп Дог и Пи Диди, който преди време беше известен като Пъф Деди. Дейвид и Виктория прекарали Коледа с децата си, както и с британския готвач Гордън Рамси, съпругата му Тина и четирите им деца, с родителите на Дейвид Сандра и Тед, сестра му Джоан и родителите на Виктория Тони и Джаки.