search icon

Top stories

Ейми Уайнхаус отново има проблеми със закона

Британските власти предявиха обвинения на известната певица Ейми Уайнхаус за нарушаване на обществения...

Британските власти предявиха обвинения на известната певица Ейми Уайнхаус за нарушаване на обществения ред и нападение срещу човек, съобщи полицията.

Инцидентът с участието на звездата е станал в събота в театъра на град Милтън-Кейнс, в централната част на Острова. Подробности около инцидента не се съобщават, но се посочва, че Уайнхаус, придружена от адвоката си, се е явила доброволно в полицейския участък днес. Там са й били предявени обвиненията и е била арестувана.

Малко по-късно певицата е била пусната под гаранция и трябва да се яви пред съда в град Милтън-Кейнс на 20 януари следващата година. Днешният инцидент далеч не е първият в бурната биография на 26-годишната Ейми. През юли тази година лондонски съд я оневини за нападение над танцьорката Ширин Флеш на благотворителен бал в Лондон на 26 септември миналата година.

През пролетта на 2008 г. Ейми Уайнхаус два пъти попада в полицията. В края на април тя бе арестувана по подозрение, че е нападнала двама мъже, а през май я задържаха за незаконна употреба на наркотици. Въпреки скандалния си живот и проблеми със закона, Ейми Уайнхаус е една от най-големите и успешни британски поп звезди днес.

Тя получи пет статуетки "Грами", включително за най-добра песен, дебют и най-добър поп-албум (Back To Black). Уайнхаус се нарежда на десето място в класацията на най-богатите британски музиканти под 30-годишна възраст, съставена от вестник "Сънди Таймс". Нейното състояние в момента се оценява приблизително на 10 милиона паунда.