search icon

Любопитно

Малки женски тайни от Черил

Красавицата от дамската банда Girls Aloud винаги носи огромни чанти, тъй като обича да разнася със себе си много...

Красавицата от дамската банда Girls Aloud винаги носи огромни чанти, тъй като обича да разнася със себе си много неща, включително дизайнерските си обувки.

По думите й: "Хората често казват: "Защо по дяволите ти е такава огромна чанта?", но ще останете изненадани колко много неща може да сложите в нея. Тук събирам цял несесер с гримове, серум за коса, кърпички за почистване на лице, а и както всички знаят, когато пътувам, натъпквам и чифт обувки - не се шегувам!"

Изпълнителката на песента Fight for This Love ("Бори се за тази любов") дава и съвет как червилото да не остава по зъбите след като го поставите.

Пред британското списание Glamour тя казва: „В момента си падам по устни с плодов цвят - в нюанси като черешово или шоколадово. Но понеже имам дълга коса, понякога, когато е ветровито, тя се залепя за гланца и го разнася по лицето ми. Нещо, което върши работа, е, след като сте поставили гланца, да пъхнете пръст в устата си и след това да го извадите. Така върху него полепват онези частици, които иначе биха се залепили по зъбите ви."