search icon

Top stories

Анджелина иска срещa с мъртвата си майка

"Анджелина силно скърби след смъртта на майка й", разказва добре информиран източник. "Те бяха много...

"Анджелина силно скърби след смъртта на майка й", разказва добре информиран източник. "Те бяха много добри приятелки, Анджи буквално се съветваше с нея по всякакъв въпрос - от кариерата до личния живот.

В последно време актрисата постоянно повтаряше, че много би искала отново майка й да е до нея, да й помага при взимането на важните решения в живота. И ако се изисква да встъпи в друга реалност, Джоли е съгласна", допълва източникът.

В Ню Орлиънс актрисата се запознала с екстрасенс малко след кончината на майка й. Тази жена-медиум се е прославила преди това с успешни сеанси, по време на които й се удало да извика душите на мъртви хора. Екстрасенската предсказала с точност, че Джоли ще роди момиче и момче. Дори съобщила и датата, на която това ще стане. След тези успехи Джоли й се доверила напълно.

Следващата среща между медиума и Джоли е планирана за края на януари 2010 г., твърдят сигурни източници.

"Анджи поддържа с този екстрасенс редовен контакт. Те са се срещали многократно лично и често говорят по телефона. А неотдавна Джоли й казала: "Искам да поговоря с майка ми". Анджелина се нуждае от това да се увери, че душата на нейната майка е в покой. Освен това, актрисата би искала да получи съвет от Марчелина - струва ли си отношенията между Джоли и Пит да бъдат официално признати.

Майката на Анджелина Джоли почина през 2007 г. след дълги години борба с рак на яйчниците.