search icon

Интимно

Деси Тенекеджиева в море от мъже

Атрактивната актриса Деси Тенекеджиева предизвика вълна от благородна женска  завист по време на гала...

Атрактивната актриса Деси Тенекеджиева предизвика вълна от благородна женска  завист по време на гала церемонията на най-бляскавото събитие за годината Best Model of the World 2009  (11 декември 2009).

От сцената на международния конкурс тя подари едно от най-уникалните си нови парчета "We can be" на асоциация „С лице към света". На изпълнението на талантливата певица дефилираха номинираните модели с най-ефектните национални костюми.

Нейното превъплъщение от сериозна класна певица в забавна водеща впечатли всички гости, особено чужденците, които на афтър-партито в Sin City лично се запознаха и снимаха с нея, изказвайки своето възхищение.

Талантливата актриса имаше уникалния "късмет" да се потопи в море от мъже и то най-добрите и красиви модели в света. Тя реализира една от най-големите женски мечти, блестeйки в златно бюстие на My Lady  заплува сред вълни от голи мъже в бекстейджа. 

На английски език Деси сподели с милионите зрители по цял свят, че се чувства особено привилегирована и развълнувана. Накрая, с типичното си чувство за хумор, певицата каза, че би искала да остане с моделите цяла вечер, a защо не и да прекара целия си живот сред тях. Не на шега, обаче, след края на церемонията Деси получи цял куп с мъжки адреси и контакти.