search icon

Съдби

Мариана Попова ще ражда на Коледа

Една от най-популярните български певици ще роди буквално до десетина дни. Мариана Попова отказва всякакви...

Една от най-популярните български певици ще роди буквално до десетина дни. Мариана Попова отказва всякакви медийни изяви и коментари относно своята бременост, но Svetsko.com научи подробности. 

Звездата иска да роди навръх Коледа 25 декември. Дали от суеверие или поради други причини, раждането е планирано точно за Рождество Христово. Болницата и лекарският екип обаче все още са тайна.

По всяка вероятност Мариана е избрала да роди в някоя от елитните столични частни клиники. Бащата на детето също е съгласен бъдещият му наследник да се роди на определената дата, но иметето на бебето все още не се знае.

Преди време тя разказа какво я е впечатлило в красивия италианец, с който живее. "Впечатли ме, че ми дава огънче, отваря ми вратата на колата... Той е кавалер и джентълмен. Облича се много стилно, като останалите италианци. Аз не харесвам лошо облечени мъже, дразнят ме. Както и усещането му за света - умее да се радва на малките неща. Не е комерсиален човек. Много е артистичен, рисува. Романтичен е" - сподели тя.

Мариана е категорична, че след раждането ще живее с Ханес в Италия. Певицата е отвратена от пошлото в българската действителност и предпочита да отглежда детето си на спокойствие.