search icon

Интимно

Памела Андерсън: "Плейбой" е като мое семейство

Памела Андерсън не се срамува от миналото си на момиче на "Плейбой", тъй като за нея култовото мъжко...

Памела Андерсън не се срамува от миналото си на момиче на "Плейбой", тъй като за нея култовото мъжко списание е било истинско семейство.

"Чувствам се като в собствено семейство. След като се запознаете с Хю, веднага разбирате, че той наистина е на страната на жените. "Плейбой" никога не е експлоатирал никого и да се снимам за списанието винаги е било мое решение", споделя Памела.

Тя направи своя дебют в списанието на Хю Хефнър на 22-годишна възраст. Сега, когато е на 44 г., знойната блондинка често си спомня за първите си стъпки, пише БГНЕС.

"Майка ми също ме окуражаваше да позирам за списанието, аз винаги съм се държала повече като момче и тя смяташе, че "Плейбой" ще окаже положително влияние върху мен", допълва бившата звезда от "Спасители на плажа".

Памела обяснява и постепенното си превръщане в суперзвезда на корицата на списанието. "Първо започнах, позирайки по бельо, след това махнах горнището и много скоро свалих всичко. Почувствах се толкова добре, че трябваше да ме спират да не изляза съвсем гола на улицата", разказва Андерсън.