search icon

Любопитно

Сесил подарява водка "Оргазъм” на Хю Хефнър за Коледа!

Навръх Коледа легендарният собственик на "Playboy" ще получи няколко бутилки от хитовата водка "Orgasm"!...

Навръх Коледа легендарният собственик на "Playboy" ще получи няколко бутилки от хитовата водка "Orgasm"! Официално лице на водка „Orgasm" е Светлана Терзиева - Сесил, популярна като един от първите емблематични секс-символи на Еротиката в България!

Тя направи уникална фотосесия под вещото ръководскво на Студио "Manifactura" с фотограф Красимир Стоичков, талантливия коафьор Ивайло Колев от физьорски салони "Luksor" и майсторския грим на македонеца Зоран Котцов.

За да разгорещят страстите още повече, Сесил, заедно с екипа на «Терра Трейдинг", са решили да украсят скандалната бутилка със заешките ушички, запазена марка на еротичното списание "Playboy"!

В официално писмо те са поискали личното разрешение на Хю Хефнър да използват култовия секссимвол за специалната си лимитирана серия за "Свети Валентин".

От офиса на "Playboy" са проявили интерес към предложението и са отправили запитване възможно ли е да се произведе специална партида за клубовете на "Playboy" за Европа. Преди това обаче екипът на Хефнър е поискал да се убеди, че не само бутилката, но и водката в нея е с отлично качество!

Затова кашонче от възбуждащата водка беше празнично опаковано и изпратено лично на Хю Хефнър. Пратката е от специалната коледна серия, където бутилката е накипрена със закачлива дядомразовска шапчица!...

Очаква се Хю Хефнър да заформи вихрен коледен гол купон и да полее предстоящия си развод не с какво да е, а с елексира на водка „Оrgasm"!

Хю Хефнър подаде молба за развод със съпругата си през септември т.г., с която са разделени от 11 години и за чието съществуване повечето хора бяха забравили.

83-годишният Хефнър и 47-годишната плеймейтка Кимбърли Конрад се оженили през 1989 г. и са разделени от януари 1998 г. Бившата двойка имат двама сина. От раздялата насам Конрад и момчетата живеят в къща в съседство на прословутото имение на „Playboy" в Лос Анджелис, където Хефнър съжителства с няколко приятелки и "звезди" на телевизионното риалити "Съседките" ("The Girls Next Door").

Според бракоразводните документи, Хефнър има активи на стойност 43 милиона долара, без да се броят активите и собствеността на "Playboy", като харчи около 43 хиляди долара на месец за храна и забавления!...

37.5 градусовата хитова водка "Оrgasm" се откроява с уникален еротичен дизайн на бутилката, който предизвиква откровен възторг при жените и нескрита ревност при мъжете.

"Целта ни е да накараме хората да се усмихват и да се забавляват, а не да скандализираме пуританите!", казват производителите от "Терра Трейдинг". Затова нестандартната бутилка се продава прикрита с дискретна опаковка, която след разопаковането дава категоричен отговор на въпроса "А сега жените знаят защо!..."