search icon

Любопитно

Ако реша да си покажа оная работа, ще си я снимам!

Американската актриса Мишел Родригез разказа, че ако иска да разкрие сексуалността си ще го направи пред...

Американската актриса Мишел Родригез разказа, че ако иска да разкрие сексуалността си ще го направи пред камера, съобщава Contactmusic.

Актрисата от "Avatar" е одумвана, че има хомосексуални наклонности. Въпреки че никога не го е потвърждавала, сподели, че ако има нещо да доказва ще го заснеме.

"Ако исках да разкажа на хората какво правя с вагината си, щях просто да заснема порно касета и да я пусна в Интернет. Масово хората не знаят пълната история и за какво става на въпрос, те искат просто на всичко да има етикети, да го категоризират някъде в мозъка си и да не се занимават повече с това. За мен това е пълен мързел", заяви красавицата пред сп. Style.

На няколко пъти е имало слухове, че Мишел Родригез е интимна приятелка със звездата от Терминатор 3 Кристина Локен.

31-годишната звезда от S.W.A.T сподели също, че се възхищава на Анджелина Джоли, най-вече заради нейните екшън роли и сексапила, който струи от нея.

"Обичам жени като Анджелина, поради тяхната възможност да излъчват едновременно чувствена женственост и мъжка сила. Тя е един от тези хора, които винаги ще бъдат секси, независимо от тяхната възраст", допълни Мишел Родригез.