search icon

Любопитно

Ванеса Уилямс на корицата на Rouge

Американската звезда Ванеса Уилямс даде своето първо интервю за българска медия. Пред сп. Rouge актрисата...

Американската звезда Ванеса Уилямс даде своето първо интервю за българска медия. Пред сп. Rouge актрисата развенча тайните за своята красота и откровено сподели: „Аз съм фен на ботокса!" 

Нашумяла напоследък и с ролята си на Вилхелмина Слейтър в сериала „Грозната Бети", тя разкрива пикантни подробности от снимачната площадка, личния си живот и защо се отказва от титлата „Мис Америка" през 1984 г. „Макар че си върнах короната, аз бях първата афроамериканка, станала „Мис Америка". Това завинаги ще остане исторически момент."

Разберете и на каква цена Витомир Саръиванов е готов да сподели истините за себе си. „200 хиляди лева са ми малко, но не защото съм лаком за пари, а тъй като мога да кажа неща, които струват много повече", категоричен е известният водещ.

В рубриката 10-те ЗА изявената журналистка и PR специалист - Соня Колтуклиева, коментира и разсъждава върху кризата, лукса, демокрацията и Бойко Борисов.

„В целия свят има дефицит на солидни политици. Кой замести стратезите Митеран, Кол, Тачър, Буш-баща? Шоумени като Саркози и Берлускони - любители на топ-модели и невръстни девици. Най-прилична в тази шампанизирана мъжка компания изглежда Ангела Меркел.", твърди Соня.

И още: кои са звездните любовни триъгълници на 2009-а, кои модни тенденции властват в новогодишната нощ и кои са законите на Christmas Make Up. Към декемврийския брой читателите на Rouge ще открият и специално приложение - книжка Christmas gifts с интересни shopping дестинации и атрактивни предложения за подаръци.