search icon

Интимно

Хю Грант опипа Сара на премиерата на новия им филм

Хю Грант пусна смело ръка към задните части на Сара Джесика Паркър по време на премиерата на филма "Чухте...

Хю Грант пусна смело ръка към задните части на Сара Джесика Паркър по време на премиерата на филма "Чухте ли за семейство Морган" в Лондон във вторник вечерта, пише в. "Дейли мейл", цитиран от "Труд".

Смелата постъпка на 50-годишния палавник предизвика свличане на малката розова рокличка на екранната му партньорка и тя бе принудена бързо да спасява положението, за да не се разкрият напълно гърдите й.

Наблюдателните фотографи на промоцията отбелязват, че случката може и да е режисирана, за да разкрие прелестите на 44-годишната Сара, която вече има три деца, като близначките й, родени през април, бяха износени от сурогатна майка.

На промоцията Грант дойде в компанията на бившата си изгора и сегашна добра приятелка Лиз Хърли, с която актьорът имаше 13-годишна връзка, но до сватба не се стигна. Лиз, както и Сара, бе в миниатюрна рокля, но освен розово, по нея имаше и червен цвят.

В романтичната комедия Грант и Паркър играят ролята на семейство, което е в развод. Докато тече процедурата обаче, двамата стават свидетели на убийство, а извършителите започват да ги преследват. Това принуждава властите да включат семейството в програмата за защита на свидетелите и ги праща в затънтено градче в Уайоминг. Там двойката преоткрива любовта.

Вижте карди от филма: