search icon

Звездите

Телевизионният дебют на Марая

Мария избра "Станция Нова" за телевизионния дебют на своята дъщеричка Марая, писа Svetsko.com. Певицата се...

Мария избра "Станция Нова" за телевизионния дебют на своята дъщеричка Марая, писа Svetsko.com. Певицата се появи в студиото на "отчаяните съпруги" Вихра и Даниела в повече от добро настроение, облечена според последните модни тенденции.



Малко по-късно лично съпругът й Митко се появи с Марая, която пропусна началото на интервюто, заради "кратка бебешка дрямка". Повече от искрено Мария сподели, че малката Марая е най-голямото й богатство, а Даниела и Вихра не чакаха дълго и започнаха с изненадите.



Фолк певицата Малина накара Мария да се върне назад в спомените си и миньончето чистосърдечно призна, че двете ги свързва истинско приятелство от години.

Ники Априлов разказа за дебюта на Мария в тв шоуто „Като лъвовете", като не пропусна да й „намигне" с повече от забавна история. Като малко лъвче Мария и другите деца от шоуто решили да се спасят от жегата в Благоевград като се изкъпят в градския фонтан.



Най-голямата изненада в шоуто обаче се оказа "големият" Фънки. Двамата с Мария бяха съдии в "Music idol 3" и спонтанно решиха, че като нищо ще запишат общ дует.

Снимки: Явор Иванов