search icon

Съдби

Зейнеб е от Бургас

"Бях изключително палаво дете. До V-VI клас бях мъжкарана - не като визия, но като темперамент. Биех се с...

"Бях изключително палаво дете. До V-VI клас бях мъжкарана - не като визия, но като темперамент. Биех се с момчетата...", впуска се в спомени Зейнеб Маджурова.

Щастливото си и буйно детство русата Зизу, чиято звезда изгря в първия "Биг брадър" по Нова тв, изкарала в родния Бургас.

Във втори клас заради Зейнеб преместили неин съученик в друго училище. Само така той можел да се спаси от блондинката. "Момчето се заяждаше с мен, а и постоянно ми пипаше химикалките, чупеше ги, затова си отмъщавах", разказва крехката водеща.

Най-парадоксалното е, че не си спомня първата целувка. Но и досега не може да забрави, че първият представител на силния пол, който й направил впечатление, било дете на семейни приятели, които живеели в САЩ. Те дошли на гости през лятото, а Зейнеб започнала да въздиша по баткото...

Проблемите с дисциплината на Зизу продължили и в гимназията. "Винаги говорех в час, защото ми доскучаваше, аз бях вечният инициатор на номера на учителите или на бягствата от час", спомня си русата хубавица.

През последните месеци блондинката блести с нова сила в завърналото се "На кафе". И макар че от години живее в София, тя се връща често при родителите си. И задължително - да си побъбри до малките часове с приятелките от детската градина Стефка и Дима. През лятото завръщанията са още по-чести - всеки уикенд. За последно Зизу се прибирала в родния град миналата седмица.

Макар и с половин уста, Зейнеб намеква, че след Нова година ще има промени в "На кафе" по Нова тв. "Имаме нужда от мъжко присъствие, все пак на екрана се появяваме само дами", обяснява тя.

източник: "Труд"