search icon

Звездите

Отново заедно

Бившите гаджета Джъд Лоу и Сиена Милър отново са заедно. След болезнената си раздяла през 2006-а двамата са...

Бившите гаджета Джъд Лоу и Сиена Милър отново са заедно. След болезнената си раздяла през 2006-а двамата са решили да подновят връзката си тайно. Актрисата била забелязана да си тръгва от апартамента на Джъд сияеща, а няколко минути по-късно той я последвал.

Това не е единствения път в последно време, когато двамата се появяват заедно на публични места. Преди дни папараци ги издебнали как излизат прегърнати от нощен клуб видимо подпийнали. Двойката дори прекара Деня на благодарността заедно, забавлявайки се в собствената си компания.

Сиена Милър заряза Джъд Лоу преди три години, след като го хвана да й изневерява с бавачката на децата му. "Джъд и Сиена много се обичаха и откакто се разделиха им е много трудно да останат само приятели. Да, сега, когато и двамата играят на Бродуей, се срещат и непрекъснато се смеят. Джъд дори й сготви няколко пъти, за да е сигурен, че тя се храни здравословно", издал близък на двойката.

Злите езици веднага се възмутиха, че актьорът дори не е намерил един ден, за да се запознае с дъщеричката си София, която се роди през септември, и че прекарва всяка свободна минути с бившата си изгора Сиена Милър.

Свързани новини