search icon

Любопитно

Съпругът на Теди Кацарова я обиждал на "българка"

"Имахме много различия - етнос, култура... Понякога, не мога да кажа точно, че се е срамувал, че съм от...

"Имахме много различия - етнос, култура... Понякога, не мога да кажа точно, че се е срамувал, че съм от България, но имаше деликатни моменти, в които ме захапваше леко за това" - разказва Теди Кацарова в откровено интервю за сп. Стори. 

"Той ми казваше: "Ох, много грим имаш. Като българка изглеждаш!" или "Вкъщи е мръсно като в България"... Това ме дразнеше. Аз никога не мога да стана финландка и не искам. Не харесвам техния стил на обличане, не харесвам прекалената им стерилност" - казва Теди.

Теди признава, че вече е готова да стане майка. "Биологичният ми часовник потраква, аз съм вече на 31."

"Исках дете, но така и не се получи. Казах на съпруга ми, че ако решим да имаме дете, той трябва да се отдаде изцяло на това да се грижи за мен. Той нямаше тази възможност, много работеше" - откровена е певицата. 

"Аз самата дълго време отказвах да имам дете, много пътувах и не исках детето ми да израсне като мен. Не исках да го дам на баба и дядо да го гледат."

Според Теди, в отношенията й с други мъже няма нищо сериозно. "Прекалено съм наранена в момента и не искам да се забърквам в нещо по-дълбоко" - категорична е тя.