search icon

Любопитно

Асдис Ран си търси спонсор

Според най-новите слухове футболна съпруга Асдис Ран си търси спонсор, който да й помогне да осъществи свои...

Според най-новите слухове футболна съпруга Асдис Ран си търси спонсор, който да й помогне да осъществи свои творчески планове. Ледената кралица, както често я наричат у нас, отдавна имала идея да направи телевизионно предаване.

Клюкари разкриват, че в шоуто Асдис Ран щяла да избере около 10 от най-красивите блондинки в България и да ги заведе на екзотичен остров. Там тя имала намерение да ги обучава чрез специални курсове и да ги подлага на различни изпитания. Каква ще е точната концепция на предаването, Асдис Ран предпочита все още да запази в тайна. 

За грандиозния си проект обаче, исландката се нуждаела от сериозна сума, с която засега не разполагала. Именно по тази причина в момента тя усилено си търсела спонсор, който да й помогне финансово с осъществяването на амбициозната идея. 

Асдис Ран е една от най-коментираните футболни съпруги у нас. За разлика от половинката си Гардар, който не успя да се реализира нито на терена, нито в медийното пространство, исландката гледа да се възползва от всяко предложение, което би могло да й донесе финанси. Тя неведнъж е признавала, че ще живее у нас, докато към нея има интерес.

източник: "Блясък"