search icon

Интимно

Кой беше секси снощи

Кейт Хъдсън замалко щеше да ни покаже повече плът от необходимото на Американските музикални награди...

Кейт Хъдсън замалко щеше да ни покаже повече плът от необходимото на Американските музикални награди тази неделя (22 ноември). Тя беше облякла блестяща рокля на Джани Версаче с дълбоко, свободно падащо деколте.

30-годишната актриса и Никол Кидман излязоха да обявят Блек Айд Пийс, които изпълниха хита си „Boom Boom Pow".

Актьорът Марлон Уейънс коментира по този въпрос: „Кейт Хъдсън е хубава, но има гърди като моите в „Бели мадами".

На премиерата на новия си филм „Братя" актрисата от „Леон" беше невероятно стилна, като сведе блестящите аксесоари до минимум и се появи в електриково синя рокля и лилави обувки. За "съжаление", Натали не се издъни нито за секунда, не й се показаха гърдите, нито се препъна, но нямаше как да останем безучастни пред стилната й визия, затова я включихме веднага след Кейт по сексапил в класацията за тази седмица.

Предстоят смени на тоалетите ... публиката тръпне... но преди изпълнението си с The Black Eyed Peas на модното шоу на Victoria Secret Фърги се появи на розовия килим на шоуто в огненочервена къса рокля без презрамки на Dolce&Gabbana, обувки със скъпоценни камъни и диаманти на Cartier за 1.5 милиона долара. А колко секси е тази комбинация!

Хиперзвездата Хайди Клум пристига на модното шоу на Victoria's Secret за 2009 в тъмнолилава шифонена рокля на ивици с асиметрична презрамка от Роберто Кавали, преди изненадващо да дефилира по подиума шест седмици след като роди! Изумителна е тази жена!