search icon

Съдби

Емилия с огромен корем на сцената и с нелеп тоалет

Прибързано ли Емилия се завърна на сцената?

Фолк певицата Емилия, която роди преди два месеца, все още изглежда като бременна. Бившата на Коко Динев поднови кариерата си след почти година отсъствие, като преди дни бе първото й участие.

Емилия се бе издокарала в къса сребриста рокля, крайно неподходяща за фигурата й в момента. Забелязва се също, че изпълнителката въобще не е успяла да отслабне след раждането на малката Жоржина. На фотосите от последната й изява се вижда огромният й корем, който не може да бъде прикрит нито от широката й рокля, нито от тъмното осветление в заведението.

„Последните 24 часа ме извадиха от ежедневието ми през последните 9 месеца. Липсваше ми енергията от участията! Много любов! Много емоции! Обичам ви!”, обясни се в любов на феновете си Емилия, малко след като се върна на сцената.

Певицата не е избрала подходящия тоалет.

Припомняме, че на 10 февруари фолк звездата стана майка за трети път. Тя дари с дъщеричка мъжа си Жорж Башур. Това е първото им общо дете, като преди него изпълнителката от лекия жанр имаше два аборта от Башур. Първият път загуби бебето си след жестоката катастрофа, която претърпяха преди 4 години и в която загина синът на Жорж - Феди. Момчето пострада много тежко и издъхна няколко дни след инцидента на магистрала „Тракия”. Около година семейството бе в траур и изчакваше с правенето на наследници.

После подновиха опитите за бебе, но Емилия не успя да износи плода и пометна. Тя има и няколко аборта по желание, които са от Коко Динев. Все пак певицата от Гълъбово е успяла да зачене преди година и се оттегли от сцената малко след като разбра, че е бременна. През юли 2021 г. Емилия обяви, че временно слиза от сцената и се скри от публиката. Едва в началото на тази години блондинката се осмели да публикува снимка с корема си, като така оповести, че вече е в средата на осмия месец.

Дъщерята на Емилия от Коко Динев едно към едно с певицата

По време на цялата си бременност 40-годишната фолк дива не се е ограничавала с храната и е мислела само как да роди здраво бебе, като не се е суетяла колко кила ще качи, издадоха от обкръжението й. Тя най-вероятно е родила със секцио и не кърми бебето, това са част от причините коремът й да не се прибере. Тези дни младата майка промотира новото си парче „Единствено“, като във видеото показва завидна форма, но кадрите са заснети в първите месеци на бременност й и заради това фолкаджийката е толкова слаба на екран.