search icon

Top stories

Мария Игнатова показа тийнейджъра си

Мария рядко показва 13-годишния си син Виктор от връзката й с Петко Димитров.

Ето го порасналия син на Мария Игнатова от кръчмаря Петко Димитров. Водещата досега избягваше да го показва, но ето че наруши това си решение.

„И един ден без предупреждение, без да искат разрешение, вече са пораснали", написа тя към снимката с тийнейджъра, а Алекс Раева се включи с думите: "Ох, леко ми е нереално. Детето, което ми скачаше на бой, когато му кажа, че пея по-добре от майка му". Затова и Игнатова влезе в диалог с дружката си: "Ма ти дори не го каза! Просто си запя в колата и той те сряза".

Повечето от зрителите свързват Мария с Рачков, но преди това тя бе омъжва за бизнесмена, който пък в момента е още по-щастливо женен за танцьорката Яна, с която се залюбиха покрай „Денсинг старс" и имат двама синове. От връзката си с Петко водещата на „Господари на ефира" има син Виктор, когото обаче много рядко показва в социалните мрежи. „Детето ме учи на мъдрост и търпение", призна наскоро телевизионната водеща, която наскоро се омъжи за журналиста Ивайло Цветков-Нойзи.

Мария Игнатова показа как го прави

Настоящата половинка на Петко - Яна, се грижи като родна майка за 1З-годишния тийнейджър наред с двамата си синове от Димитров. Виктор срещнал доста проблеми при дистанционното обучение и затова през лятото залягал над уроците. Двамата с майка му се разбират чудесно и тя никога не му е повишила глас, похвали се Игнатова преди време в интервю.

Свързани новини