search icon

Интимно

Даниел Петканов: Аз поисках развод с Алекс

Даниел Петканов и Алекс Богданска се ожениха в Биг Брадър

Дани Петканов записа 30-минутно видео, в което разкрива причината, която го е накарала да поиска развод от своята вече бивша съпруга Алекс.

В него той разяснява, че наистина той е инициирал раздялата им и споделя, че причината не се крие в изневери, а в твърде бързия ритъм на живот на инфлуенсърката.

“Усещах, че моят партньор иска да бъда като него. Да бъда толкова амбициозен, да бъда толкова работлив, да бъда толкова социален, което не са лоши неща, това са положителни характеристики, но в крайна сметка някои неща, ако не ти идват отвътре, на сила не могат да се получат” - разказва Дани във видеото.

Той реши да отговори и на твърденията, че тъй като не е милионер, Алекс е решила да търси късмета си при по-богат мъж. “Александра работи и дава всичко от себе си и наистина е максималист до болка в работата, но тя си подсигурява абсолютното спокойствие да не изпада никога в такава ситуация” - допълни Лудия репортер, разсъждавайки върху нуждата на някои момичета да продават телата си, за да се издържат.

“Аз го разбирам, но аз съм противоположността на това нещо. Аз си казвам “Нещата в живота се случват по-спокойно, нещата в живота се случват като посееш семето на своето желание, представиш си го, не лежа по цял ден на дивана, разбира се, но методите ни да постигаме своите цели са различни” - уточни Дани.

Дани сподели, че е от бащите, които участват активно в отглеждането на децата си и предпочита да има свободно време за Габриел, отколкото да гради кариера, която ще ограбва именно това време. Според него разводът не се е отразил негативно на Габи, тъй като в момента двамата с Алекс си поделят грижите за него по равно и знаейки, че имат ограничено време с него, се стремят да се възползват максимално, пише Woman.bg

Свързани новини