search icon

Звездите

Силвена Роу с младо лъвче

Силвена роу вече ще говори за секс

Шеф Силвена Роу благодари на Би Ти Ви за съвместната работа по нейното шоу „Моето звездно парти“.

Неуморимата готвачка започва ново предаване, при това с нов асистент – млад и красив манекен от модната агенция „Ивет фешън“. Пловдивчанката показа и първи кадри от новото предаване, но не обясни къде и кога ще се излъчва то, така че най-вероятно това ще стане в интернет.

„Сексът и храненето! Моето ново шоу – най-вече образователно, пикантно, красиво, сочно, с чудесни рецепти, а и интересни гости. Очаквайте неочакваното! Нека станем здрава нация, с потентен апетит към всички аспекти на живота! Започва се със здравословната храна! Ще чуете най-големите специалисти в тези насоки! Ще е полезно, интересно, любопитно, различно, сочно и пикантно! Бъдете здрави, мислете позитивно и обичайте себе си най-вече! Бъдете влюбени! Какво е живот без любов?! Аз живея живот, в който съм постоянно влюбена“, обясни тя.

Пловдивчанката упорито крие годините си, но със сигурност може да бъде майка на новия си асистент, който не изглежда да има опит в готвенето, видя Hotnews.bg. Петков е на 34 години от Враца и е завършил гимназия в родния си град. След това завършва макроикономика в УНСС в София. Притежава свободен и приключенски дух от дете, обича да пътува и да обогатява усещането си за света. През последните 10 години работи основно като модел и рафтинг гид. Тези две професии му дават свободата да живее така, както иска.

Свързани новини