search icon

Звездите

Джони Деп спечели срещу Амбър Хърд

Джони Деп има повод да почерпи

Делото, към което цял свят гледаше с непреодолимо любопитство - между бившите съпрузи Джони Деп и Амбър Хърд - най-накрая приключи.

Днес съдът произнесе тежката си дума - Джони Деп спечели делото и осъди Амбър за клевета! Актрисата му дължи общо 15 млн. долара обезщетение. Припомняме ви, че ожесточената борба между звездата от "Карибски пирати" и красивата му, но трябва да признаем изключително манипулативна, бивша любима започна още през 2019 г., когато Амбър спечели милиони. От лъжи. А животът и кариерата на Джони тръгнаха стремглаво надолу.

Той загуби огромни суми, но ето че справедливостта възтържествува. И след като бе наречен "бияч на съпруги" и трябваше да понесе финансови загуби, включително претърпя разтрогването на сделки, ще се окаже, че той е бил несправедливо осъден.

По време на делото съдебните заседатели слушаха записи от скандалите на двойката и видяха снимки на кървавия пръст на Деп. Той каза, че горната част на пръста е нарязана, когато Хърд хвърлила бутилка водка по него през 2015 г. Хърд отрече да е наранила пръста на Деп и заяви, че той я е насилвал сексуално същата нощ, а тя го ударила само за да защити себе си. Показанията бяха предавани на живо в социалните медии, привличайки голяма публика, която чу подробности за проблемните отношения на двойката.