search icon

Звездите

Здравко от "Биг Брадър" съобщи цените по морето

Здравко от Биг Брадър дочака син

Първият победител от риалити предаването "Биг Брадър" Здравко Василев, който от години държи малък хотел в Приморско, реши да разсее слуховете за надутите цени по морето.

Той е категоричен, че увеличението не е с цел лесна печалба, а е необходимост заради инфлацията. Hotnews.bg припомня, че хотелиерът бе принуден да работи в чужбина, за да издържа семейството си в в трудните времена покрай ковид кризата. „Трябваше да стана наемник зад граница, за да помогна на семейния бюджет“, призна през 2020 година помориецът. Василев се хвана като общ работник в строителството, но днес отново развива малкия си бизнес.

Нещо по изключително актуалната тема за цените по морето. Да, промяна има, но тя не е провокирана от желание за бърза печалба, а от реалността, в която живеем. Въпреки това, с цената на огромни усилия и компромиси, цените в заведенията са повече от приемливи. Още повече един курортен град като Приморско предлага различен тип и категория заведения за хранене и избора от качество и цени е изключително богат. Другата добра новина е, че за месец юни няма почти никаква промяна на цените за нощувка в частните квартири!" - казва Здравко в свое видео и дори посещава заведения в морското градче и чете цените за аудиторията си в социалната мрежа - 400 грама шопска салата е 9 лева, 6,50 лева за 350 грама пържени картофи със сирене, 300 грама сафрид е 14 лева, 300 грама попчета 14 лева, кафето и минералната вода са по 2 лева.

Риалити героят стана мъжки татко през 2019 година. „Каките пораснаха и ние с жена ми се решихме да имаме още едно бебе, а те много помагат в отглеждането му“, обясни тогава той. Той сключи брак в предаването с Христина и тогава мнозина предричаха, че връзката им ще се разпадне, защото е част от представянето пред камерите. Днес обаче двамата са повече от щастливи, за разлика на друга двойка, венчала се в шоуто-семейството на Алекс и Даниел Петканови.

Свързани новини