search icon

Звездите

Бие я парата! Капитонова харчи 300 лева на месец за прическа и маникюр

Виктория Капитонова спечели "Ергенът", но настрои мнозина срещу себе си

300 лева на месец харчи за разкрасяване Виктория Капитонова, призна самата тя. Парите, с които може да се издържна тричленно семейство, рускинята дава за грим, прическа, маникюр.

Това признание победителката в "Ергенът" направи в разговор с фенове от новия си инстаграм профил и дори нагло уточни, че знае за това. Старият беше блокиран още докато шоуто вървеше по телевизията, точно както се случи и с друга участничка Дениз. В разговора Виктория загатва, че е запозната с факта, че Виктор е бил обвързан още по време на предаването.

"Виктор сам каза, че има жена до себе си. Доколкото разбрах, става въпрос за едно и също момиче преди и след предаването", споделя финалистката, която успя да настрои голяма част от зрителите срещу себе си със странния си характер. Момичетата са обвързани със сериозни договори за конфиденциалност.

Те изтичат следващата година по това време, но както Виктория се шегува, "може да има клаузи доживот"."Нали разбирате, че никой няма право да отговаря на подобни въпроси. Това, че шоуто приключи, не означава, че договорите свършиха", отговори Капитонова на въпроса дали предаването е било нагласено.

Секси девойките могат да издават само незначителни моменти от предаването. Виктория се оплаква, че ако в нормалния живот обича да поспива по 8-9 часа, то в "Ергенът" не са им позволявали да спят повече от 5 часа. Снимките са били изключително натоварващи. рускинята е категорична още, че няма нищо вярно в писанията, че си е платила, за да спечели "Ергенът". Победата ни ме донесе никакви ползи, споделя тя.

Капитонова загатна, че с Дениз,с която си останаха приятелки, имат общи планове, но отказа да даде подробности. В тях може да участва и Даниел Петканов.