search icon

Top stories

Ето защо Лолита изостави Гришо

Рускинята се отказа да ходи във Великобритания, няма да го подкрепя на "Уимбълдън".

Григор Димитров не разчита на подкрепата на половинката си Лолита Османова в Лондон. Рускинята предпочете да остане в Монако, вместо да пътува с него за Острова. За разлика от "Ролан Гарос" в Париж, когато рускинята бе с най-добрия ни тенисист.

Лолита не иска до ходи в Англия в този момент. Британското правителство взе най-крайни мерки спрямо руските граждани след инвазията в Украйна. Куп бизнесмени, които от години развиват дейността си във Великобритания, бяха изгонени от там. Замразени бяха и сметките им. Освен това единствено "Уимбълдън" от турнирите от Големия шлем забрани участието на руски и беларуски състезатели. Те нямат право да играят и на подгряващата надпревара в Куинс, която е тази седмица.

Половинката на Григор е изключително близка със семейството на световния номер едно Даниил Медведев. Бащата на Лолита - Елдар Османов, е сред руските олигарси. Той от години живее в Америка, тъй като не е сред приближените до Владимир Путин бизнесмени. Нещо повече, Османов има сериозни съдебни проблеми в Русия. Въпреки това половинката на Григор се притеснява да пътува до Лондон. Вместо това предпочете да остане в Монако.

За да запълва времето си, докато е далеч от Димитров, Лолита възстанови рубриката си с психологически съвети в единия от профилите си в инстаграм. Османова го беше замразила след началото на войната в Украйна и почти не го ползваше. Вместо това бе доста активна в телеграм. От няколко дни красивата половинка на най-добрия ни тенисист се завърна в него. В момента Лолита подготвя своя статия за насилието във връзките. Споделя и личният си сблъсък с това. Оказа се, че рускинята е била свидетел на подобни отношения към нейни познати жени.

"Пиша публикация в телеграм за насилствени връзки и истинска история, която ми се случи", сподели Османова. Рускинята разказа как на събитие отишла, без да е подготвена за студеното време. Познатата й предложила дънки и яке, които имала със себе си. Причината била, че мъжът до нея не й позволил да излезе с дънки и рокля без презрамки и затова въпросната мадама се преобличала, след като напусне дома си. "Искрено съжалявам тези жена. След като разговарях отново с нея, видях едно известно момиче, което трябва да бъде спасено. Но! Иска ли човек да бъде спасен? В следващата публикация ще ви кажа какво да правите, ако вие или вашите близки сте в насилствена връзка", написа Лолита. Григор изигра мача си от втория кръг на турнира в Куинс снощи. Негов противник бе Ботик ван де Зандсхулп.