search icon

Top stories

Цицорестата Андреа от Hell's Kitchen в гореща забивка с колега

Андреа Аксе на разходка в парка и с кого...

Какво правят заедно Андреа и Никола от Hell's Kitchen? Случайна среща или нещо повече?

Атрактивната нидерландка Андреа Аксе завъртя горещ флирт със свой колега, забеляза HotNews. Готвачката с огромен бюст, който често обича да демонстрира на голо в социалните мрежи е в опасна близост с кулинарния ас на Гала в "На кафе" шеф Никола Симеонов, който е финалист от втория сезон на Hell's Kitchen.

"The real winner of HK season 2 🥇 @chefnikola_ It was nice meeting you", написа Андреа в Инстаграм, където публикува снимка с чаровника. Същият кадър се появи на момента и в профила на Никола, който обаче даде повече яснота на очевидно небрежната им среща. "Разхождаш се в парка, и кой да видиш! Андреа, заобиколена от тълпа деца, чакащи снимка. Е, наредих се и аз", пише той. Фенките му обаче побързаха да омаловажат дамата, като започнаха да задават въпроса "Коя е Андреа?".

За личния живот на Андреа не се знае много, както и за този на Никола. Но от негова снимка от преди седмица се вижда, че не е сингъл. На вечеря в лъскав ресторант, той споделя компанията на младо момиче, което най-вероятно е приятелката му.