search icon

Любопитно

Водеща при Гала строи палат

Ромина Андонова скоро се смени мезонета с къща.

Ромина Андонова, Мис България 2010 година и панелистка при Гала, показа първата копка на новата си къща, видя Hotnews.bg.

Ромина и нейният съпруг Дарко Тасевски са купили парцел далеч от центъра на София, където започнаха строежа на своя семеен дом. Досега семейството, което има три деца живееше в мезонет. За луксозното жилище двойката платила над 500 000 лева. Мезонетът се намира в затворен луксозен комплекс, където дом могат да си позволят само най-богатите столичани. Басейн, денонощна охрана, градинар и чистачка—това са само част от екстрите, които ще са на разположение на звездното семейство.

За тези услуги Тасевски даваха повече от хилядарка на месец, но въпреки това имат достатъчно спестени пари, за да започнат строеж на фамилна къща в разгара на поскъпването на всички материали. Ромина, която преди 10 години грабна титлата „Мис България”, и до днес е сочена за една от най-красивите родни носителки на короната. Тя ще отговаря за обзавеждането на новия си дом. За уюта и лукса в семейното гнездо ще се погрижат подбрани интериорни дизайнери. Въпреки че се е доверила на най-добрите и скъпоплатени професионалисти, Ромина държи да взема крайните решения заедно със съпруга си.

Свързани новини