search icon

Интимно

Защо Джулката крие, че е бременна?

Джулиана Гани и новия й любим Теодор.

Бившата Мис Силикон отрича да е бременна, но според източници тя наистина чака дете, но го крие усърдно поради ред причини.

Плейбойката побърза да опровергае новината с думите "Не съм бременна, това са поредните измислици!" Снимка от почивката й в Палма де Майорка обаче говори друго, а и напоследък тя доста често посещавала гинеколога си, разказват очевидци.

Всъщност Джулката има доста ясна причина да укрива новината и тя е свързана с рекламен договор според, който не трябва да разваля фигурата си до края на лятото т.е. едно рязко напълняване не би било окей спрямо политиката на марката, с която работи. След месец и половина изтича контракта и чак тогава тя може да обяви новината, шушукат в средите. Също така заради разправиите и делата с бившия й мъж Илиян Найденов, не било окей да се разглася за бременността й в този момент.

Огнената блондинка тези дни качи снимка, на която си личи, че корема й е набъбнал, а и позата, която е направила е с цел да прикрие именно тази част от тялото си, смятат наблюдателни. От друга страна прави впечатление, че носи цял бански, а не от две части, както обикновено, за да подчертае фигурана си.

До преди дни силиконката и приятеля й Теодор Гецов се наслаждаваха на почивка в Испания. Двамата събираха тен по плажовете на Палма де Майорка. С днешния си пост, Гани се регистрира, че е в Пловдив. Тя публикува снимка от фитнес залата, на която се вижда, че от корема от плажа няма и спомен. Очевидно фотошопа е изгладил всички съмнения за бременност.