search icon

Top stories

И Луна прави партия

Луна с нов пъклен план за политиката.

Луна прави своя партия. Преди изборите миналата година изпълнителката на "Искам го, стискам го" обяви, че ще се кандидатира за депутат.

Това не се случи, но певицата няма да се откаже да щурмува важна позиция в политическия Олимп на страната. В момента тече подготвителната работа за създаване на организацията, издават близки до певицата. Какво ще бъде името на новата формация и кога точно ще се учреди тя, засега не е ясно.

Ясно е обаче, че партията на Луна ще залага на традиционните християнски и семейни ценности, както и на така модерната борба с корупцията и подобряване начина на живот на населението в България. Самата певица се е изказвала не веднъж в тази посока.

Пред "България Днес" Луна призна, че е провела сондажи с лидерите на няколко нови политически субекта. "Бях на учредителното събрание на партията на Стефан Янев. Не съм с лоши впечатления, но тепърва ще решавам с кого да взаимодействам", сподели певицата.

Освен с бившия служебен премиер Луна планира да проведе разговор на четири очи с хлевоустата блогерша Елена Гунчева. С българската Мари льо Пен, както вече наричат адвокатката, отцепила се със скандал от "Възраждане" на Костадин Костадинов, чалга звездата щяла да обсъди новия проект на Гунчева.