search icon

Top stories

Орхан Мурад иска син

Орхан Мурад се ожени през май.

Орхан Мурад не пожела да каже нито дума за новата си съпруга Камелия и не потвърди директно, че ще става баща на 55 години.

"Това, че ще ставам баща... за тези неща не се говори, докато не се роди детето. Все още не искам да кажа. Няма нищо лошо да стана баща и на едно момче, Господ си знае работата. Засега ще замълча", заяви Орхан Мурад пред Нова телевизия и така индиректно повръди новината, която съпругата му Камелия сама съобщи. Преди седмица тя сама показа тест за бременност с две чертички.

Изпълнителят обясни, че според старите традиции за бебето не се говори до появата му на бял свят и не скри, че се притеснява от възрастта си. "може би съм твърде стар", обясни Мурад в студиото на "Събуди се".

"Нищо няма да кажа за новата любов в живота си. Нормално е човек да се разведе, а след това в живота му да се появи някой друг. Така се случи и при мен. Добре сме, щастливи сме, но не искам личния ми живот да е на показ. Винаги съм го ненавиждал и колкото зависи от мен, това няма да се случи".

Припомняме, че той се ожени за Камелия през май, след като се разведе с предишната си жена Шенай. От нея има дъщеря Сузанита, която чака момче, въпреки че е само на 19 години.

Свързани новини