search icon

Интимно

Щерката на Илиана Раева прекръсти дъщеря си

Славея Сиракова има една дъщеря, за разлика от сестра си.

Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков-Славея Сиракова, е променила името на единствената си дъщеря.

Брюнетката е прекръстила детето от Емили на Амили, научи "Уикенд". Промяната на името се е случила преди по-малко от година. Малкото момиче бе кръстено на дядо си по бащина линия, който се казва Емил. Славея и таткото на бебето Иван се разделиха около година след появата на дъщеря им. По-голямата Сиракова бе зарязана от Иван, който е баща на нейната единствена наследница. Раздялата се пази в тайна, като само "Уикенд" писа за краха в семейството на Славея.

Брюнетката не искала отрочето да носи името на дядо си по бащина линия и заради това взела кардиналното решение. Интересно е как съдът е позволил да се промени първото име на детето заради влошени отношения между родителите.

"Днес станах баба за втори път. Добре дошла, божествена Емили", написа на 11 март 2020 баба Илиана Раева. Проверка показа, че по-голямата наследница на Сиракови е променила със задна дата всички си постове в социалната мрежа, където пише името на чедото.

Щерката на спортните ни легенди и левскарят Иван Борисов се сгодиха през лятото на 2019 г. след едва няколкомесечна връзка, но до сватба така и не се стигна. През март 2020 г стана майка за първи път, а с бащата на бебето останаха заедно едва година след появата на Емили. В светските среди се шушука, че Иван е имал скромни финансови възможности и заради това никак не е харесван от амбициозните Илиана и Наско.

Днес 38-годишната щерка на спортните ни легенди живее с Амили в Несебър и твърди, че й харесва спокойствието извън столицата.

Свързани новини