search icon

Съдби

Марешка с ново амплоа след трагедията

Марешка показа ослепителната си усмивка.

Наскоро чеченката преживя спонтанен аборт. Въпреки тежката загуба тя стисна зъби и се качи на сцената на конкурса "Мис Силикон" като водеща.

Марешка Бардем от "Игри на волята" дебютира като водеща по време на конкурса Мис Силикон 2022. Това се случва непосредствено след тежката загуба на детето, което носеше в утробата. Скандалната фурия, която вече се подвизава и като M.Quinn изпълни две от новите си парчета пред публиката в клуб във Велинград, а през останалото време дирижираше конкурса в новото си амплоа на водеща.

Силиконовият конкурс за красота, постигната чрез трайни хирургически или козметични интервенции, се провежда за 13-та поредна година, но за първи път в този край. Марешка сподели пост, че посвещава изявата си на неин приятел, който вече не е сред живите. Също така призна, че роклята, с която е излязла на сцената, е била избрана от него, както и псевдонима й "Марешка".

Наскоро скандалната чеченка обяви публично истинското си име, което е Марха Умалтовна Осмаева. След обявяването на името си някои припознаха баща й, който преди време е имал общ бизнес с Ваня Червенкова. С днешна дата Марешка е обявила война на родителите си и се отрече от тях. На едно от сторитата си тя пише : "Не ти е брат и сестра понякога този, с когото имате една и съща кръв, както и не ти е родител, този който те е създал."