search icon

Любопитно

Мариана Маринова обяви друга миска за неморална

Мариана Маринова не дава други конкурси да се правят във Варна.

„Мисис България“ Мариана Маринова обяви за неморално поведението на „Мис България Свят“ Ева Добрева.

Причината е, че Добрева решила да прави надпреварата във Варна, въпреки че вече три поредни години Маринова търси най-красивата омъжена жена в морската ни столица. „Мисис България“ е собственик на марката „Мисис“ и като такава има право да организира освен национален конкурс и регионални. През последните години сме правили такива в Пловдив, Бургас и Варна.

През септември 2022 имаме планирано ново издание на конкурса. Със съжаление разбрахме, че някой във Варна се опитва да открадне създаденото от нас, а въпросното лице е било част от музикалната програма на конкурса. Искаме да предупредим всички дами от Варна, които се интересуват, че ново новопоявилият конкурс не е част от веригата „Мисис България“ и няма да им даде право да участват на финала през октомври.

През годината сме свикнали на всякакви опити да се наруши марката, но тук става дума за каквато и да е липса на морални ценности“ заяви пред „Телеграф“ Маринова. Екипът на вестника се свърза и се Ева Добрева, която заяви: „Мисис Варна“ не беше патентована и аз го направих. Победителката в моя конкурс ще отиде на международен, но засега няма да казвам подробности". Добрева не отрече, че била част от провелите се преди конкурси, но заяви, че е била там по покана на друг човек, а не от Мариана Маринова.