search icon

Top stories

Радина Кърджилова ходещ скелет заради Деян Донков

Радина Кърджилова се е отдала на лятна почивка на морето.

Радина Кърджилова отново прилича на ходещ скелет. 36-годишната половинка на Деян Донков се е стопила и вече тежи под 50 кг.

Актрисата, която вече се е отдала на лятна почивка на морето, сподели няколко кадъра по бански, от които се вижда, че е прекалено слаба. От кадрите не става ясно къде точно са решили да отидат арт семейството, но по всичко личи, че се наслаждават на една пълноценна почивка, а на плажа няма никой друг освен тях.

Кърджилова се беше позакръглила покрай двете си бременности и раждания, но сега отново е нездравословно слаба, пише „Уикенд”. В очите на последователите й веднага се наби кльощавата й фигура, която е като на момиченце. Преди време Радина издаде, че е толкова слаба заради любимия си Деян Донков. Красавицата заяви, че актьорът така я харесвал повече и тя се изтезава с глад, за да угоди на вкуса му към жените.

Носителката на „Икар” никога не е била дебела, но в началото на своята кариера бе приятно закръглена. Впоследствие тя лудна по Деян Донков, а оттам се започна и с манията й да е суперслаба. Радина свали почти 10 килограма от тялото си за по-малко от половин година. Всички, които успяха да я разпознаят, се потресоха от вида й и постоянно се питаха дали това е тя. Вместо да се спре да слабее, красавицата продължи да се изтезава с мъчителни диети. По-обезпокоителното за близките й обаче е, че мъжът й Деян Донков я е накарал да е толкова кльощава. „Той ме харесва такава и ме поощрява да отслабвам. Чувствам се добре“ – признавала е красавицата, която нашумя покрай сериала „Стъклен дом”.

Съпругът й бил маниак на слабите жени. Той си падал само по вталени дами и неслучайно досега не е имал за гадже нито една по-пухкава хубавица. Знае се, че Деян Донков заряза бившата си съпруга Анастасия Ингилизова, защото не успя да се втали, след като го дари със син. След нея мачото се залюби с Кърджилова, която тогава беше в пика на славата и красотата си. Актьорът на няколко пъти си изтърваваше нервите върху крехката си половинка, като според слуховете дори я вкара по спешност в болница. В риалити формата „Къртицата“ Радина сама призна, че е жертва на физически тормоз от страна на любимия си.

Случаите на терор бяха десетки, като няколко са култови и с особена жестокост, като при един от побоите секссимволът избива зъбите на Кърджилова. Цялата драма се разиграва след сватбата на актьорите Ивайло Драгиев и Костадинка Аратлъкова, която беше преди точно 10 години. Радина се снима с Ивайло във филма „Тилт”, а на тържеството е поканена като шаферка. Всичко започва весело и с много усмивки – като за сватба. След няколко питиета обаче Радина и Донков, който я придружава като неин кавалер, започват да изпадат в обичайните си мрачни настроения и взаимно да се дразнят и заяждат. Двамата успели да развалят дори настроението на младоженците с панаирите помежду си. Арт двойката си тръгнали от сватбата, като Донков вече бил толкова бесен на половинката си, че я блъснал с всичка сила. Радина паднала и си разбила зъбите, а побеснелият Донков започнал да я рита колкото може по-силно.

Носителката на „Аскеер” бе подала жалба в софийското Първо районно управление, но няколко дни по-късно отишла в полицията и сама оттеглила жалбата си. „Нямам претенции към него. Случи се глупав инцидент, бях пияна“, оправдала се звездата. Разбира се, случаите на насилие над Радина не се изчерпват с този, но другите бледнеят пред избитите й зъби. Не е ясно дали и днес продължава физическият тормоз над клетата актриса, но със сигурност й е оказван психически терор.