search icon

Съдби

Ура! Без Хилда Казасян в новото шоу на Маги

Хилдичка не може да повярва, че идващия сезон няма да е на екран.

За огромно зрителско щастие представяната като джаз певица няма да участва в новия проект на Халваджиян - "Звездите в нас". Ето кой ще я смени...

Участниците няма да бъдат популярни личности, а съвсем обикновени хора. Този път продуцентът Маги Халваджиян е заложил на промяна и изхвърлил едни от най-култовите представители на журито Димитър Ковачев-Фънки и Хилда Казасян.

Хора от продукцията издават, че Халваджиян е поверил главна роля в журито на певицата Тита, която заряза хип-хоп музиката и от няколко песни насам се изявява в попфолка, пише Блиц. Талантливата певица се надява с помощта на националния ефир да си върне предишната слава и участията й по клубовете отново да се засилят, тъй като това лято е изклчително слабо откъм работа за нея. Все още не знаем кой ще й прави компания на останалите столчета на журито, но няма да се изненадаме ако Маги отново пробута Криско или Люси Дяковска.

А в самото шоу, след тежък кастинг с над 3000 желаещи, вече са избрани и претендентите, които ще имитират своите идоли и ще влязат в надпреварата съвсем скоро. Участниците ще са разделени в тридесет отбора, а на финала най-успешният имитатор ще си тръгне с награда от 50 000 лева.