search icon

Звездите

Посрещаме 2023 с Ace of Base, La Bouche, 2 Unlimited и Sonique

Джени от Ace of Base направи ексклузивно шоу в Бургас преди две лета. Очакваме я и за новогодишната вечер.

Новогодишната нощ няма да е същата благодарение на ретро маратона, който ще спретнат от Spice Music Festival. East 17, Capella и Rozalla също ще се включат.

Най-успешният летен фестивал у нас Spice Music Festival няма да остави меломаните да си почиват до следващото лято. Защото и новогодишната нощ ще продължи с тон за незабравимите деведесетарски хитачки. И не само че няма да са просто звук от аудио запис, а и ще можем да видим на живо една част от кралете на евро диското и евро денс сцената.

Това лято Spice Music Festival се разписа с незабравимо преживяване за феновете със специалните си гости Араш, Шаги, DJ SASH!, Gala, Gipsy Kings, Loona, Double You и кой ли още не от артистите актуални през онези години, които децата на 90-те никога няма да забравят. Организаторите от Fest Team и КMД продължават с пълна сила и заряд за незабравимо новогодишно парти-концерт като част от изпълнителите, които ще чуем на живо са Rozalla, Capella, Sonique, East 17, Jenny Berggen от Ace of Base, La Bouche, 2 Unlimited.

От организаторите тепърва ще обяват кои още изпълнители ще дойдат в България навръх Нова година, за да кажат „Добре дошла“ на 2023-а. Три са предвидените обособени зали-парти зони в Inter Expo Center – Live Spice Hall, които ще изпълняват любимите хитове от 90-те на живо, Tribute Hall – трибют концерти с песни на Tina Turner, Robbie Williams, Spice Girl и Backstreet Boys и Shame Party зала, в която музиката ще избира екипът на популярните и обичани Shame партита, GURU Josh, Switch Disco – UK и Sonique.

Интересът към ивента е огромен. Вече са продадени първите 1000 билета за мащабната новогодишна дискотека, а вече в продажба на ticketstation.bg тръгват допълнителни билети на промоционална цена от 66 лв. Билетите са в ограничено количество заради капацитета на Inter Expo Center и след изчерпването им, цената им ще стане 77 лв. Всички, които са закупили депозит, вече могат да го конвертират в истински билет, като доплатят разликата до 66лв. на ticketstation.bg до 30 септември.