search icon

Top stories

Галена направи малкия си син медийна звезда

Фолк певицата отсяваше кандидати за новия сезон на "Гласът на България" заедно с 5-годишния си син Александър. В студиото бяха също съпруга й Галин, както и големия син Стефан.

По време на старта на музикалното шоу, най-неочаквано на кастингите в публиката се забеляза съпруга на певицата - Галин Анастасов в компанията на двете им деца Стефан и Александър. Бизнесменът като цяло избягва медийното внимание през последните години, но заради любимата си жена наруши този си принцип.

Камерата на bTV показа най-известния производител на вафли у нас, но той не взе думата за разлика от 5-годишния Сашко, който се оказа не само голям сладур, но и потенциална звезда. Без всякакво притеснение мъникът пое щафетата от майка си да преценява талантите, които трябва да участват в новия сезон на шоуто.

Баткото Стефан предпочете да остане в публиката за разлика от малкия си брат.

"Нека да изпее нещо на Рамщайн", отсече към един от участниците Александър и развя ръчичка със знака на хеви метъла. Малчуганът очевидно има различна музикална култура от тази на своята звездна майка, която е една от най-известните фолк певици у нас. Алекс по нищо не даваше вид на притеснено дете, сценична треска изобщо нямаше. Даже Дара го издаде, че си имат предистория. "Галена ми изпраща видеа, в които той пее. Даже има един момент, в който ми каза: "Дара, обичам те!", разказа поп фурията.

Дара се оказа любимка на Алекс.