search icon

Съдби

Фолк певица залюби сотаджия

Ваня Великова попадна в любовен триъгълник.

Комичната фолк фурия Ваня Великова завъртя любов с габровски сотаджия, но той се оказа доста подъл и тя го заряза.

Популярната пофолк певица и колоритна участничка в единственото риалити за XL модели – Ваня Великова, известна като Клеопатра, запали мрежата с постове, след като разбрала, че без да иска е попаднала на много сложен любовен триъгълник. Мис плюс Сайз се запознала с много симпатичен мъж в социалните мрежи, който се представил за свободен и разочарован от семейните си отношения човек, търсещ нова любов.

Господинът не будел подозрения. Работел в СОТ фирма в Габрово. Ваня сподели, че никога не е имала за цел да разваля семейни отношения, тъй като дори не подозирала как новата й любов имала такива. Подходила с доверие и честност, надявайки се, че могат да имат хубава връзка. Изненадата дошла след едно телефонно позвъняване, в което й е обяснено как сотаджията не само е женен господин, но има и любовница, с която поддържа отношения от години. Той твърдял, че обича Ваня, водил я в храстите и на околовръстното искал да и дете да му роди.

Ваня пусна и снимка на "топ любовника", като го усмя с тениска с тяхна обща снимка, на която пише "Топ любовник Яша Данчо".